Communicatietrainingen voor teams

Waarom een communicatietraining in teamverband

Communiceren doen we nooit alleen! We zijn groepsdieren. Ons gedrag is sterk gebonden aan en afhankelijk van de omgeving waarin we ons bevinden. Zoals onze werkomgeving. 


Een communicatietraining werkt veel effectiever als deze wordt gevolgd in teamverband. Ervaar en leer met je collega’s hoe je samen effectiever communiceert.

Verrassend en leuk

Bij Teamspeling doen we dit op een verrassende en humorvolle manier. Er wordt veel gelachen, teamleden leren elkaar snel anders en beter kennen. Ook is er aandacht voor teamdynamiek en teampatronen.

Er ontstaat een sfeer van openheid en vertrouwen, een perfecte bodem om communicatief met elkaar de verdieping in te gaan.

Aansluitend bij missie en doelstellingen van de organisatie

Onze communicatietrainingen gaan verder dan enkel concreet gedag. We maken ook de verbinding naar het effect ervan op het realiseren van de missie en doelstellingen van de organisatie.

Wij leveren maatwerk, omdat geen enkele vraag hetzelfde is. Stel in overleg met onze adviseur je eigen arrangement samen. Met welke vaardigheden wil je met jouw team aan de slag. Welke doelstellingen wil je bereiken?

Hieronder vind je een menu van verschillende modules. Het is eenvoudig mogelijk om op maat je eigen arrangement samen te stellen.

  • Effectief samenwerken (door te schakelen op communicatieniveaus)
  • Anders vergaderen
  • Feedback geven en ontvangen

  • Vraag een vrijblijvend gesprek aan!
    ““We hebben ons laten verrassen door Teamspeling. Af en toe vaste patronen losgelaten en vooral erg veel gelachen en plezier gehad. Een erg geslaagde workshop!””Dick Aarts
. Manager, Vroegbehandeling en ACHN