Veranderen en lachen voor grote groepen.

Zet de doelen van jouw evenement kracht bij. Wij zetten op originele wijze grote groepen deelnemers (vaak letterlijk) in beweging. Ideaal in te zetten als opening, afsluiting of intermezzo. Staar je niet blind op ons aanbod voor grote groepen. Een evenement voor een grote groep is altijd maatwerk. Jouw vraag staat centraal. Dat betekent dat we met grote regelmaat unieke programma’s ontwikkelen.

Mogelijkheden


Laat je inspireren door een selectie uit onze mogelijkheden:

 • Connector.

  Bedrijfstheater

  Inhakend op het thema van de dag worden de ervaringen, meningen en ideeën uit de zaal in de vorm van humoristische scenes en liedjes geïmproviseerd. Leuk en inhoudelijk sterk.

 • Connector.

  Filosofische speeddate

  Speeddaten met tientallen of honderden deelnemers tegelijk. Hoe gaaf is dat! De filosofische speeddate creëert een energieke aanstekelijke context waarbij ‘het uitspreken’ en ‘het echt naar elkaar gaan luisteren’ geoefend wordt.

 • Connector.

  Lachen voor de verandering

  Ga – ‘voor de verandering’ – flink lachen. Met tientallen of honderden collega’s tegelijk! Veranderen is nog nooit zo leuk is geweest. Ervaar het uitzinnige effect.

 • Connector.

  In de hoofdrol

  Heerlijk, een verhalenverteller. De zaal denkt lekker relaxed achterover te kunnen gaan hangen. Maar Dr. Giacomo Manzonetti uit Milaan is anders. Hij zet de zaal aan het werk.

“Clemen heeft mij geïnspireerd met zijn verhaal. De manier waarop hij het aanpakte, mijn complimenten! De combinatie met theatersport vond ik briljant!”Annemiek Albada-Blom, Kamer van Koophandel

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jouw event te bespreken.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!