Communicatietrainingen voor teams

Maar dan net even totaal anders.

Communicatietrainingen die medewerkers helpen beter samen te werken door effectiever te communiceren.Bel ons voor meer informatie (030) 298 21 98 of via ons contactformulier


Anders feedback

Het goed geven en ontvangen van feedback is cruciaal voor het behalen van de teamdoelen. Verdiepend, boordenvol humor en out of the box spelen.

Over deze training

Anders vergaderen

De hoogste tijd voor een bezoekje van onze vergaderrechercheur. ‘Anders vergaderen’ is een effectieve en leuke communicatietraining voor teams.

Over deze training

Tussen identiteit en imago

Ervaar op een leuke en verrassende manier het belang van een herkenbare identiteit. Zeer geschikt voor zelforganiserende teams, OR teams en managementteams.

Over deze training

Anders nog iets?

Zit jouw ideale training hier nog niet bij? Wij verzorgen op talrijke onderwerpen communicatietrainingen op maat. Stel zelf modulair je ideale programma samen.

Over deze training

Laat je inspireren door onze trainingsformats. En zit jouw ideale training er nog niet tussen? Kijk dan even op ‘Anders nog iets?’. Zo kan je een communicatietraining met de onderwerpen die jij belangrijk vindt zelf samenstellen. Dat is ook weer ’s wat anders.

Teamspeling. Net even totaal anders.


Onze al onze trainingen zijn zowel teamgericht en zitten boordevol humor. Zo pakken we direct maar even de teamcultuur mee en wordt er op een leuke manier veel sneller geleerd. Samen op een informele, verfrissende manier aan de slag. Leuk, zinvol, effectief.

Waarom het tijd wordt om communicatietrainingen anders te doen

In veel klassieke communicatietrainingen leer- en oefen je keurig nieuw gedrag, al dan niet ondersteund met een trainingsacteur. Vervolgens breng je de vaardigheden in de praktijk. Succes verder!

Helaas. Het rendement van veel trainingen ligt vaak te laag. Ze worden als te spannend ervaren. Bovendien, de cultuur binnen het team en de organisatie is niet persé even tolerant ten opzichte van nieuwe gedragsvormen.


Cultuur is hardnekkig

Na een klassieke communicatietraining vallen medewerkers snel terug in oud gedrag. Logisch, want de hardnekkige team- en organisatiecultuur laat zich niet door een aantal gesprekstools vangen. Het is dus essentieel om cultuurfenomenen aan te pakken.

Te spannend

Communicatietrainingen worden vaak als (te) spannend ervaren. Als gevolg raakt men verkrampt en wordt het volledige leerpotentieel niet aangeboord. Zonde! Laat medewerkers veel meer plezier beleven. Dan staat men veel meer open en wordt er maximaal geleerd.

Contact


    We vinden het leuk om met je van gedachten te wisselen, dus aarzel niet om ideeën of vragen bij ons neer te leggen.    * verplicht