Teambuilding: De teamlachspiegel

Deze workshop maakt de communicatiepatronen zichtbaar. Net even totaal anders.

  Nico-Jan Hoogma directielid KNVB (Directeur Topvoetbal)

  “We zijn op een onconventionele manier uit onze comfortzone getrokken en hebben daarmee op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”

  Mariska Nienhuis, 
HR manager Significant

  “We vonden het spannend of het zou lukken om een lastig thema bespreekbaar te maken, maar Teamspeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”

  Maike Krommendijk
, Manager Communicatie

  "Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Echt een ervaring gegeven die blijft hangen. En we hebben óók heel erg gelachen!"

  Edward Feitsma
, Teamleider NVB,Nederlandse Vereniging voor Banken

  “Vooral variatie was zeer inspirerend, van theorie naar praktijk, van abstract naar hele concrete suggestie, van denkwerk naar even ‘uit het brein’. Complimenten!”


  Wilma Duivenvoorden
  

Achmea, Schade & Inkomen, Agrarisch Bureau

  "
De onderlinge verstandhoudingen hebben een ‘boost’ gekregen. Fijn om eindelijk weer eens samen te lachen, leuk om eens op een andere manier een spiegel voorgehouden te krijgen!"

  Frans Harms, Amerpoort WoonMere

  "TeamSpeling verstaat de kunst om verschillende vormen van teambuilding te doen, de onderlinge verbanden hierin te benoemen en terug te brengen naar de persoon en/of de praktijk."

  Joost Heessels, Magenta Communicatie

  Over de Fake Speech: "Eerst beginnen met een serieus verhaal, dan ineens gaan zingen en mensen allerlei opdrachten met de groep laten doen om in verandering te komen. Een aanrader!"

  Yvon Roozeboom, Locatiecoordinator JP van den Bent

  “Iedereen praat er nog steeds over en ze zijn allemaal erg enthousiast om aan 'het werk' te gaan.”

  Henk Barmentlo
 Jong VialisVerkeerskundige 
Mobiliteit


  "Het was interessant dat je ons stil zette bij het feit dat een conflict eigenlijk begint bij jezelf en hoe je binnen je eigen cocon zit en nadenkt."

  Maud Deenen, ABCNOVA

  “De workshop heeft de verwachting ruimschoots overtroffen. Leuke oefeningen, goede afwisselingen en de management drives waren er goed in verwerkt!”

  Sylvia Been
, Manager gemeente Krimpenerwaard

  "Op een leuke, luchtige manier wordt je geconfronteerd met de patronen in je team. We hebben een superleuke ochtend gehad met een mooie opbrengst!"

  Ineke van der Vegt, Senior stafmedewerker P&O

  "Ze waren super professioneel, keigrappig en wisten precies de juiste dingen naar boven te halen. We hebben enorm gelachen, er was veel energie en helemaal wat wij hadden gehoopt."

  Richard Halewijn
, Teammanager Woonzorgsamen

  "Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen waarbij de groep een actieve rol heeft."

  Yvonne Beumermanager Service center
Facilicom

  "We hebben veel gedaan, de sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek."

  Diana Vogels Rabobank

  "Persoonlijk vond ik het heel geslaagd en was het vooral ook lachen 🙂 maar zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken (of niet)."

  Ayse ZoodsmaDe Nederlandse Bank

  "Was zeer aangenaam en informatief. Al met al we kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen."

  Wat is de teambuilding De teamlachspiegel

  Werp met deze workshop een blik in de teamlachspiegel en creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. 

  Het model van Lencioni (piramide) toont dat alles valt of staat bij vertrouwen. De basis van vertrouwen zorgt uiteindelijk voor teamresultaten. Vanuit vertrouwen wordt er constructief feedback gegeven en de diversiteit aan kwaliteiten productief gemaakt.

  Zo leggen teams de basis voor commitment, heldere besluitvorming en excellente resultaten. Om deze situatie te bereiken zullen teams regelmatig in de spiegel te moeten durven kijken. Ons devies: Pak dan de aller leukste, meest humorvolle teamspiegel van Nederland met deze teambuilding. Nog effectiever ook!

  • 100% veranderen
  • 100% zinvol
  • 100% maatwerk
  • 101% humor

  Hoe de Teamlachspiegel werkt

  De Teamlachspiegel maakt de communicatiepatronen binnen jouw team zichtbaar. Het team stap in een achtbaan vol met verrassende avonturen en samenwerking. De oefeningen volgen zich in hoog tempo op. Deze workshop bestaat uit momenten van actie, bezinning, ontmoeting en borging.

  • Aantal deelnemers: voor kleine een grote groepen
  • Duur: 
2 uur of een dagdeel

  Actie

  Stel je voor wat er gaat gebeuren met jouw team in de volgende situaties:

  • Er moeten doelen behaald worden (soms ogenschijnlijk tegenstrijdige doelen), waarbij er voortdurend tijdsdruk gecreëerd wordt.
  • Dus snel, snel, snel, In een niet alledaagse en hilarische context;
  • De teamleden worden dus op een leuke manier ‘uit het hoofd’ gehaald en laten veel meer van zichzelf zien.
  • En er wordt daarbij heel veel gelachen!

  Ben je al nieuwsgierig?

  Als je gewoon eens wil praten over de mogelijkheden, wil weten of onze teams nog beschikbaar zijn voor jouw teambuilding of bedrijfsdag, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

  Bezinning en reflectie
  Tijdens de teambnuilding houdt de trainer het team, op saillante momenten, een spiegel voor. In veel gevallen gebeurt dit ook spontaan vanuit de teamleden zelf: “Hee, zo vergaderen wij ook!!!”. De Teamlachspiegel brengt bewustwording. Teamleden lachen de eyeopeners tegemoet.

  Ontmoeting en vertrouwen
  Vanuit deze bewustwording ontstaat het gesprek met elkaar. Het gevolg is nog meer openheid en wederzijds begrip. Eigenlijk werkt het heel simpel.

  Borging
  Afhankelijk van jouw doelstellingen kunnen we een borgingsstap toevoegen aan het programma. Met welke voornemens gaan de teamleden de komende (nader te bepalen) periode aan de slag en wat heeft men daarvoor nodig?

  Deze integrale aanpak maakt de Teamlachspiegel even hilarisch als betekenisvol. Een boost voor jouw team.

   Resultaat van de teambuilding

   Resultaat van de teambuilding
   De teambuilding Teamlachspiegel zorgt ervoor dat:

   • Het team bewuster wordt van de onderlinge communicatiepatronen;
   • De verschillende kwaliteiten en teamrollen zichtbaar worden;
   • Er mooie ontmoetingen ontstaan;
   • De sfeer van openheid en vertrouwen binnen het team is vergroot;
   • Het team een absolute boost krijgt;
   • Er gegarandeerd heel hard gelachen gaat worden.

   Teamlachspiegel op maat

   Enkele weken voorafgaand het programma plannen we een telefonisch contactmoment. We zetten samen de laatste inhoudelijke en praktische puntjes op de i. Zo kunnen wij met de Teamlachspiegel nog beter aansluiten op jouw wensen.

   Rabobank, IKEA, Bavaria, AkzoNobel, de NS en vele anderen hebben onze formule al beleefd.

   Ook het effect van TeamSpeling ontdekken? Ga voor die unieke ervaring!

   Ga de schaamte voorbij met Gunter.

   Fout met een functie.

   Image

   Wie is Gunter?
   Gunter is schaamteloos fout met een functie. Hij wijst op alles wat fout is en mis gaat binnen het team. Ondertussen raakt Gunter de essentie van verbinden, veranderen en communicatie.

   Waarom Gunter?
   Gunter kan worden ingezet tijdens de workshops. Dit personage werkt effectief bij het zichtbaar en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. Zoals feedback, fouten maken en omgaan met veranderingen.

   Wat doet Gunter?
   Gunter geeft spectaculaire gastoptredens waarbij alle deelnemers uit hun rol durven stappen. Zoals tijdens de levende foute rollen bingo kaart. Gunter zorgt niet alleen voor een adrenaline boost. Vooral zijn boodschap, gefundeerd op wetenschappelijke gedragsmodellen brengt echt nieuwe inzichten.

   Image

   Veranderfitness

   Ga tijdens deze teambuilding aan de slag met veranderthema’s binnen jouw organisatie. Op een luchtige en zeer humorvolle manier.

   Ga voor deze teambuilding
   Image

   De Teamlachspiegel

   Werp met deze workshop / teambuilding een blik in de teamlachspiegel. Lach je eyeopeners tegemoet en versterk je team.

   Ga voor deze teambuilding
   Image

   Teamimprovisatie

   Ervaar tijdens deze teambuilding hoe je nog beter kan samenwerken. Zinvolle workshop vol improvisatieavonturen en heel veel gelach.

   Ga voor deze teambuilding
   Image

   Vechten voor verbinding

   Flink slaan, beuken en tackelen. Allemaal voor de verbinding tijdens deze teambuilding. Schrik niet, niemand raakt gewond en wordt er volop gelachen.

   Ga voor deze workshop

   Vraag meer informatie aan

   Ga ook voor deze unieke ervaring.
   Teamspeling geeft een spannende combinatie vermaak en inhoud. Vraag een verrassend gesprek aan. Een positieve verandering is zo in gang gezet! Heb je al een datum? Zet het dan bij je bericht, dan checken wij gelijk onze agenda.

   • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

   Gewoon doen! Wij helpen, leren, stimuleren de alledaagse uitdagingen anders te benaderen.

   Dit is wat mensen over TeamSpeling zeggen:


   Nico-Jan Hoogma directielid KNVB (Directeur Topvoetbal)

   “We zijn op een onconventionele manier uit onze comfortzone getrokken en hebben daarmee op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”

   Mariska Nienhuis, 
HR manager Significant

   “We vonden het spannend of het zou lukken om een lastig thema bespreekbaar te maken, maar Teamspeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”

   Maike Krommendijk
, Manager Communicatie

   "Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Echt een ervaring gegeven die blijft hangen. En we hebben óók heel erg gelachen!"

   Edward Feitsma
, Teamleider NVB,Nederlandse Vereniging voor Banken

   “Vooral variatie was zeer inspirerend, van theorie naar praktijk, van abstract naar hele concrete suggestie, van denkwerk naar even ‘uit het brein’. Complimenten!”


   Wilma Duivenvoorden
   

Achmea, Schade & Inkomen, Agrarisch Bureau

   "
De onderlinge verstandhoudingen hebben een ‘boost’ gekregen. Fijn om eindelijk weer eens samen te lachen, leuk om eens op een andere manier een spiegel voorgehouden te krijgen!"

   Frans Harms, Amerpoort WoonMere

   "TeamSpeling verstaat de kunst om verschillende vormen van teambuilding te doen, de onderlinge verbanden hierin te benoemen en terug te brengen naar de persoon en/of de praktijk."

   Joost Heessels, Magenta Communicatie

   Over de Fake Speech: "Eerst beginnen met een serieus verhaal, dan ineens gaan zingen en mensen allerlei opdrachten met de groep laten doen om in verandering te komen. Een aanrader!"

   Yvon Roozeboom, Locatiecoordinator JP van den Bent

   “Iedereen praat er nog steeds over en ze zijn allemaal erg enthousiast om aan 'het werk' te gaan.”

   Henk Barmentlo
 Jong VialisVerkeerskundige 
Mobiliteit


   "Het was interessant dat je ons stil zette bij het feit dat een conflict eigenlijk begint bij jezelf en hoe je binnen je eigen cocon zit en nadenkt."

   Maud Deenen, ABCNOVA

   “De workshop heeft de verwachting ruimschoots overtroffen. Leuke oefeningen, goede afwisselingen en de management drives waren er goed in verwerkt!”

   Sylvia Been
, Manager gemeente Krimpenerwaard

   "Op een leuke, luchtige manier wordt je geconfronteerd met de patronen in je team. We hebben een superleuke ochtend gehad met een mooie opbrengst!"

   Ineke van der Vegt, Senior stafmedewerker P&O

   "Ze waren super professioneel, keigrappig en wisten precies de juiste dingen naar boven te halen. We hebben enorm gelachen, er was veel energie en helemaal wat wij hadden gehoopt."

   Richard Halewijn
, Teammanager Woonzorgsamen

   "Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen waarbij de groep een actieve rol heeft."

   Yvonne Beumermanager Service center
Facilicom

   "We hebben veel gedaan, de sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek."

   Diana Vogels Rabobank

   "Persoonlijk vond ik het heel geslaagd en was het vooral ook lachen 🙂 maar zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken (of niet)."

   Ayse ZoodsmaDe Nederlandse Bank

   "Was zeer aangenaam en informatief. Al met al we kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen."