Teambuilding show: De Verandershow

Veranderen begint met dit teamevent.

Voor de verandering. Teambuilding van deze tijd.

De Verandershow is een teambuilding show die op humorvolle, originele en laagdrempelige manier de veranderthema’s belicht die spelen binnen jouw organisatie. Zoals de ontwikkeling naar agile, zelfsturing, nieuwe kernwaarden, eigenaarschap of meer flexibiliteit en klantgerichtheid. Maak jouw medewerkers bewuster van de eigen veranderconditie en zet ze in beweging. Het enige dat nu nog vaststaat is een kolkende zaal vol actieve hoofdrolspelers. Hilarisch en betekenisvol. Maak ook van jouw teamevent een groot succes en ga voor die unieke ervaring.

 • 100% veranderen
 • 100% zinvol
 • 100% maatwerk
 • 101% humor

Ontdek tijdens de teambuilding de Verandershow hoe je …

 • Teams meer flexibeler en omgevingsgericht maakt;
 • De eigen veranderconditie versterkt;
 • Obstakels samen kan overwinnen om te veranderfit te blijven.

De Verandershow is een afwisselend interactief bedrijfsuitje waarbij de medewerkers zelf actief worden betrokken.

Image

Ben je al nieuwsgierig?

Als je gewoon eens wil praten over de mogelijkheden, wil weten of onze teams nog beschikbaar zijn voor jouw teambuilding of bedrijfsdag, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Het programma van de teambuilding

De Verandershow is een interactive teambuilding dat wordt verzorgd door twee improvisatieacteurs en een topmuzikant. De combinatie van sketches, liedjes, zaalexperimenten en theoretische fundering maakt dit programma een betekenisvol teamevent.

Eerste bedrijf: 
We halen op een leuke manier informatie op uit de zaal. De gesprekjes gaan over de medewerkers zelf (hoe ziet een werkdag er uit? Waar krijg je energie van?). Deze verhalen worden vervolgens door de acteurs omgezet naar geïmproviseerde sketches en liedjes. De acteurs spelen scenes uit de wereld van de deelnemers zelf. Super verrassend, luchtig en hilarisch. Het ijs is direct gebroken. De deelnemers zitten op het puntje van de stoel.

Tweede bedrijf: Veranderen
We zoomen verder in op het thema veranderen. Aan de hand van een aantal korte zaalexperimenten en een vleugje theoretische onderbouwing gaan de deelnemers ervaren wat het vraagt om veranderfit worden. Op interactieve wijze zoomen we vervolgens in op de specifieke verandercontext binnen jouw organisatie. Ook dit levert een serie geïmproviseerde sketches en / of liedjes op. Humoristisch, integer en raak.

Derde bedrijf: Actie!
Dan gaan de deelnemers zelf aan de slag, op een leuke en laagdrempelige manier. Met behulp van speelse oefeningen en opdrachten die allemaal subtiel gelinkt zijn aan veranderthema’s. Tijdens dit hilarische én zingevende gedeelte gaan de deelnemers elkaar ontmoeten. Dit deel van de teambuilding kan zowel plenair als in subgroepen (workshops) verzorgd worden. Vaardigheden o.a. die getraind worden zijn:

  • Telkens weer zetten van een nieuwe stap;
  • Het belang van vertrouwen;
  • Van “ja maar” naar “ja en”;
  • Durven loslaten van je eigen verhaal;
  • Aansluiten bij de veranderenomgeving;
  • Verandersuccessen vieren;
  • Lef hebben;
  • Het stretchen van de comfortzone;
  • Fouten durven maken en faalplezier beleven;

  Het dak gaat eraf! De teambuilding kent inmiddels volledig participatief karakter. Desgewenst staan we stil bij de betekenis van deze beleving en stimuleren de dialogen tussen de deelnemers.

  Het bedrijfscabaretteam sluit de show af met een spetterend, alles samenpakkend geïmproviseerd uitrol-lied.

   Image
   Image

   bedrijfsuitje met resultaten

   • 101% lachgarantie. De medewerkers lachen de eyeopeners tegemoet;
   • De verandercapaciteit binnen de organisatie is versterkt;
   • De doelen van de organisatie worden kracht bijgezet;
   • Eigenaarschap van de medewerkers wordt vergroot;
   • De medewerkers krijgen een absolute boost!;
   • Een positieve beleving waar nog heel lang over zal worden nagepraat.

   Duur van de teambuilding

   • Duur: Korte show 45 a 60 minuten
   • Duur: Show + zaaloefeningen/workshop 1,5 tot 3 uur

   Altijd anders!

   Dit originele teamevent is altijd anders. Geen enkele Verandershow verloopt hetzelfde. De improvisatieacteurs staan voortdurend open voor wat er in het moment gebeurt. Door te anticiperen op het hier-en-nu ontstaan er onverwachte wendingen. Zo demonstreren zij de kunst van het veranderen. Geen routinewerk dus. Geen standaardshow. Dat kan ook niet, want het gaat over veranderingen binnen jouw organisatie. Daarom is er veel interactie met de zaal.

   De acteurs weten een grote groep afwachtende medewerkers altijd mee te krijgen. Het publiek transformeert zo van een groep consumerende bezoekers tot een kolkende zaal vol actieve hoofdrolspelers. Dat maakt de show anders, spannend, pakkend, hilarisch en altijd betekenisvol. Een boeiende beleving van de eerste tot de laatste minuut.

   Met hoeveel komen wij?

   Voor deze teambuilding komen wij met z’n drieën. Twee acteurs en een pianist. Voor groepen groter dan 35 mensen nemen wij een technicus mee, zodat jullie kunnen genieten van perfect geluid.

   Workshops

   In combinatie met de verandershow bieden we ook extra verdieping in de vorm van korte workshops. De deelnemers gaan dan zelf aan de slag met het vergroten van de eigen verandercapaciteit. Uiteraard ook met een flinke dosis humor. De oefeningen zijn speels, hilarisch én zorgen voor meer bewustwording en onderlinge verbinding. Zie ter inspiratie ook de workshop Veranderfitness.

   Rabobank, IKEA, Bavaria, AkzoNobel, de NS en vele anderen hebben onze formule al beleefd.

   Ook het effect van TeamSpeling ontdekken? Ga voor die unieke ervaring!

   Onze teambuilding programma’s voor bedrijfsdagen:

   Image

   De Verandershow


   Ga tijdens dit bedrijfsuitje aan de slag met veranderthema’s binnen jouw organisatie. Op een luchtige en zeer humorvolle manier.

   Ga voor dit bedrijfuitje
   Image

   De bedrijfslachspiegel

   Ga voor deze unieke verrassende teambuilding en lach. Lach ontzettend hard en maak de weg vrij voor nieuwe inzichten en ontmoetingen.


   Ga voor deze teambuilding
   Image

   Fakespeech voor verandering

   Binnen jouw organisatie het verandervermogen vergroten? Dit vraagt een andere aanpak dan de klassieke benadering.

   Ga voor de fakespreker
   Image

   Veranderfitness

   Vergroot de veranderconditie van jouw team door je voortdurend te laten verrassen. Actieve, hilarische en betekenisvolle workshop.


   Ga voor deze workshop

   Vraag meer informatie aan

   Ga ook voor deze unieke ervaring.

   Teamspeling geeft een spannende combinatie vermaak en inhoud. Vraag een verrassend gesprek aan. Een positieve verandering is zo in gang gezet! Heb je al een datum? Zet het dan bij je bericht, dan checken wij gelijk onze agenda.

   • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

   Gewoon doen! Wij helpen, leren, stimuleren de alledaagse uitdagingen anders te benaderen.

   Nico-Jan Hoogma directielid KNVB (Directeur Topvoetbal)

   “We zijn op een onconventionele manier uit onze comfortzone getrokken en hebben daarmee op een mooie manier de waarden van ons team en de profielen van onszelf besproken.”

   Mariska Nienhuis, 
HR manager Significant

   “We vonden het spannend of het zou lukken om een lastig thema bespreekbaar te maken, maar Teamspeling maakte de dag verrassend, vrolijk, inspirerend en vooral raak!”

   Maike Krommendijk
, Manager Communicatie

   "Knap hoe de acteurs van Teamspeling zich verplaatsten in de dynamiek van onze organisatie. Echt een ervaring gegeven die blijft hangen. En we hebben óók heel erg gelachen!"

   Edward Feitsma
, Teamleider NVB,Nederlandse Vereniging voor Banken

   “Vooral variatie was zeer inspirerend, van theorie naar praktijk, van abstract naar hele concrete suggestie, van denkwerk naar even ‘uit het brein’. Complimenten!”


   Wilma Duivenvoorden
   

Achmea, Schade & Inkomen, Agrarisch Bureau

   "
De onderlinge verstandhoudingen hebben een ‘boost’ gekregen. Fijn om eindelijk weer eens samen te lachen, leuk om eens op een andere manier een spiegel voorgehouden te krijgen!"

   Frans Harms, Amerpoort WoonMere

   "TeamSpeling verstaat de kunst om verschillende vormen van teambuilding te doen, de onderlinge verbanden hierin te benoemen en terug te brengen naar de persoon en/of de praktijk."

   Joost Heessels, Magenta Communicatie

   Over de Fake Speech: "Eerst beginnen met een serieus verhaal, dan ineens gaan zingen en mensen allerlei opdrachten met de groep laten doen om in verandering te komen. Een aanrader!"

   Yvon Roozeboom, Locatiecoordinator JP van den Bent

   “Iedereen praat er nog steeds over en ze zijn allemaal erg enthousiast om aan 'het werk' te gaan.”

   Henk Barmentlo
 Jong VialisVerkeerskundige 
Mobiliteit


   "Het was interessant dat je ons stil zette bij het feit dat een conflict eigenlijk begint bij jezelf en hoe je binnen je eigen cocon zit en nadenkt."

   Maud Deenen, ABCNOVA

   “De workshop heeft de verwachting ruimschoots overtroffen. Leuke oefeningen, goede afwisselingen en de management drives waren er goed in verwerkt!”

   Sylvia Been
, Manager gemeente Krimpenerwaard

   "Op een leuke, luchtige manier wordt je geconfronteerd met de patronen in je team. We hebben een superleuke ochtend gehad met een mooie opbrengst!"

   Ineke van der Vegt, Senior stafmedewerker P&O

   "Ze waren super professioneel, keigrappig en wisten precies de juiste dingen naar boven te halen. We hebben enorm gelachen, er was veel energie en helemaal wat wij hadden gehoopt."

   Richard Halewijn
, Teammanager Woonzorgsamen

   "Ze zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen waarbij de groep een actieve rol heeft."

   Yvonne Beumermanager Service center
Facilicom

   "We hebben veel gedaan, de sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek."

   Diana Vogels Rabobank

   "Persoonlijk vond ik het heel geslaagd en was het vooral ook lachen 🙂 maar zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken (of niet)."

   Ayse ZoodsmaDe Nederlandse Bank

   "Was zeer aangenaam en informatief. Al met al we kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen."